Consultaţiile le ţin atât pentru românii din ţară cât şi pentru cei plecaţi în străinătate: Belgia, Irlanda, Anglia, Germania, Austria, Franţa etc.

De asemenea sunt traducător de carte homeopată, peste 35 de titluri, sunt formator de cursuri de homeopatie, fac parte din grupul de medici formatori care susţin cursurile organizate de Centrul de perfecţionare Bucureşti în vederea obţinerii competenţei în homeopatie.

*

Sunt reprezentanta Academiei Internaţionale de Homeopatie Clasică din Alonissos, şi organizez şi predau cursurile e-learning ale prof. George Vithoulkas din cadrul Academiei Internaţionale de Homeopatie Clasică Alonissos, Grecia.

Homeopatia este o terapie holistică. Consideră persoana ca pe un întreg: fizic, emoţional şi mintal. Medicul homeopat ia în considerare persoana, mediul în care trăieşte, modul de viaţă. Alegerea remediului se face astfel specific fiecărei persoane.

Remediile homeopate sunt utilizate atât în bolile acute cat şi în cele cronice.

Toate pruving-urile la remedii au fost făcute pe persoane sănătoase şi nu pe animale.

Homeopatia este o metodă de tratament sigură, fără efecte secundare sau adverse, care vindecă cauza şi nu efectul, care are o practică de peste 200 de ani. Toate remediile sunt naturale fiind extrase din plante, minerale, animale, insecte. Homeopatia nu exclude tratament alopat, îl poate completa sau înlocui.

Homeopatia este o ramură a medicinii, este ştiinţă iar remediile homeopate sunt distribuite doar în farmacii.


 

Prof. George Vithoulkas împreuna cu dr. Silvia Vasile

Sunt Silvia Vasile medic homeopat şi practic din 1997. Am absolvit cursul de competenţă în homeopatie organizat de Centrul de perfecţionare Bucureşti. În anul 2000 am absolvit Academia internaţională de homeopatie clasică Alonissos Grecia, cursurile fiind ţinute de Prof. George Vithoulkas CURRICULUM VITAE, laureat al premiului Nobel alternativ în 1996.

                        Publicaţii recente