O şansă unică!

Învăţaţi de la cei mai buni!

Acum este şansa dumneavoastră să învăţaţi cele mai bune practici de la homeopatul de prestigiu internaţional, Prof. George Vithoulkas.

Fiecare curs constă dintr-o vastă selecţie de cazuri reale: managementul lor include luarea cazului, analiza cazului, evaluarea patologiei, compararea remediilor, filozofia homeopată, prescrierea strategiilor şi o analiză în profunzime a dificultăţilor întâlnite în practica homeopată.

Toate cursurile sunt ţinute de Prof. Vithoulkas şi veţi avea avantajul de a beneficia de experienţa sa de cincizeci şi cinci de ani de experienţă.

Cursurile îşi propun să ilustreze modul corect de a gândi în timpul procesului de luare a cazului şi felul corect de evaluare a simptomelor, iar sinteza acestora poate avea drept rezultat remediul homeopat corect – similimum.

Mai sunt şi discuţii despre „Nivelele de sănătate” , dozarea şi potenţa remediului homeopat luând în considerare mai mulţi parametri esenţiali.

Principiul „Nivelelor de sănătate” este revoluţionar nu numai pentru homeopatie, ci şi pentru medicină în general. El oferă un algoritm care poate confirma dacă starea unui pacient se îmbunătăţeşte sau regresează sub un tratament anume (homeopat sau altul); el indică de fapt dacă starea de sănătate se îmbunătăţeşte într-adevăr sau dacă tratamentul respectiv ameliorează doar simptomele.

Prof. George Vithoulkas pune accent pe comparaţii esenţiale atunci când consultă Materia Medica şi prezintă idei noi care facilitează o mai bună înţelegere a felului în care funcţionează corpul uman în ceea ce priveşte sănătatea şi boala.

Pe scurt, la Academia Internaţională de Homeopatie Clasică studentul va putea vedea aplicarea în practică a homeopatiei autentice şi, cel mai important, va avea o experienţă directă a eficacităţii Homeopatiei Clasice Hanemanniene.

Scopul Academiei este de a pregăti serii de studenţi pasionaţi din toată lumea pentru a deveni practicieni de homeopatie clasică Hanemanniană cu pregătire profesională autentică şi, în timp, stâlpi ai societăţii în care trăiesc.

Este demn de luat în seamă faptul că acest curs al Academiei Internaţionale de Homeopatie Clasică este singurul curs superior de homeopatie care a fost adoptat de mai multe universităţi de medicină.